Beograd krstarenje - Dunav i Sava

Razgledanje Beograda, brodom sa reka

Da li znate da je Beograd jedini glavni grad na svetu koji leži na ušću dve velike “plovne” reke. Njegove reke Sava i Dunav svetlucaju i simbolično menjaju boje, podsećajući nas na uspone i padove, dok njegova tvrđava gordo stoji na bregu kao pobednik, posmatrajući lađe koje prolaze čitavih 2000 godina.

Krstarimo Dunavom obilazeći Veliko i malo Ratno ostrvo – prirodna dobra po zaštitom, sve do susreta sa velikim porodicama labudova - crnokljuni, kojima je i ovaj deo Dunava postao stanište, a oni sami simbol grada. Nastavljamo nizvodno gde se reke susreću, i upoznajemo Savu. Uživamo u plovidbi, dok nas sa jedne strane pozdravljaju zeleni parkovi Zemuna i Novog Beograda a sa druge Beograd otvara vrata svoje raskošne panorame, prolazimo ispod njegovih mostova i stvaramo sliku da je Beograd zaista grad na vodi. Ne zna se da li je lepše krstarenje i mir na vodi koji daruje jutro, sunčani dan koji nas kupa na brodskim palubama, ili predveče kad je zalazak sunca, sve jedno, utisak ostaje isti, izbor je na vama.

Razgledamo grad sa reka iz većih brodova pogodnih za grupe, za koje tokom krstarenja organizujemo ručak, večeru, kao i uživo svirku ili uz DJ-a.
  
Mesto sastanka sa vodičem na recepciji vašeg hotela ili na vašoj adresi.
Trajanje plovidbe od 1 do 2 sata, poludnevno ili celodnevno krstarenje.
 
Cena zavisi od broja osoba, vrsti plovila kao i od trajanja plovidbe.
U cenu će biti uračunate usluge turističkog vodiča, povratni transfer od vaše adrese do pristaništa.
Mogućnost organizovanja privatnog krstarenja i iznajmljivanja plovila bez vodiča i transfera.

 

 

Baci Pet

Belgrade
SERBIA TRAVEL SERVICE
Licenca OTP 069/2022 
 
+ 381 60 572 02 55
+ 381 64 130 05 25
+ 381 64 567 73 40
 

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 
Rada Neimara 23.
Belgrade, Serbia.