Obilazak Beograda u pratnji fotografa

Osmeh molim

Predlažemo vam jedinstveni obilazak Beograda sa profesionalnim fotografom. Krenućemo sa prelepe Beogradske tvrđave koja se nalazi na ušću reke Save u Dunav. Tu gde je vekovna istorija fotografski sačuvana, na tvrđavi koja obiluje zelenim parkovima, cvetnim alejama I ostacima drevnog grada, sa koje se vide mostovi koji povezuju stari I novi Beograd, napravićemo najlepše kadrove.
 
Tokom naše foto - ture prošetaćemo starim kvartom Kosančićevim vencem, pored Saborne crkve, doma Patrijaršije SPC, konaka Kneginje Ljubice, glavnom pešačkom ulicom knez Mihailovom, Trgom republike. U samom centru grada prošetaćemo i napraviti foto - sesiju u najlepšim ulicama Beograda, kafanama, starim pekarama, skrivenim pasažima, pored zanimljivih grafita. Zalazićemo u skrivena dvorišta sa malim terasama i kružnim stepenicama. Svratićemo i do Skadarlije čuvene ulice beogradskih boema. I danas je to veoma živa ulica gde se rakija naliva a duša peva. Fotografije pravimo svuda u toku naše šetnje, beležimo vaše emocije i kadrove Beograda.
 
Sa beogradskih krovova videćemo grad sa vrha: Narodnu skupštinu Republike Srbije, Glavnu poštu, Bulevar kralja Aleksandra. U nekom od skrivenih gradskih kafića napravićemo predah. Nakon odmora idemo do Hrama Svetog Save i do prelepih ulica Vračara.
 
Foto - tura traje 3 do 4 sata.
Fotografije vam šaljemo putem elektronske pošte.
 
U cenu je uračunata profesionalna foto - sesija.

 

 

Baci Pet

Beograd
SERBIA TRAVEL SERVICE
Licenca OTP 069/2022 
 
+ 381 60 572 02 55
+ 381 64 130 05 25
+ 381 64 567 73 40
 

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 
Rada Neimara 23.
Beograd, Srbija.